مرکز فرهنگی هنری هشتگرد


کانون پرورش فکری شهر هشتگرد در دامنه ی جنوبی رشته کوه البرز و در مرکز شهر زیبای هشتگرد واقع شده است .این مرکز در یک طبقه هم کف با دو کلاس هنری و یک سالن بزرگ به مساحت زیر بنای تقریبی ۲۰۰ متر مربع احداث شده است.قدمت و معماری و فضاسازی ساختمان باعث می شود هر مراجعه کننده ای انرژی و نشاط آن را درک کند .ترویج کتاب و کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان،رشد مهارتهای زندگی فردی و اجتماعی و غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان از اصلی ترین اهداف مرکز هشتگرد میباشد .
تعداد ۱۲۰۰۰ جلد کتاب کودک و نوجوان در مرکز برای امانت در قفسه ها ی این مرکز موجود است .این مرکز با یک  مربی مسئول، یک مربی فرهنگی و مربیان هنری نقاشی ،سفال و موسیقی و خوشنویسی و یک نیروی خدمات به ارائه خدمات فرهنگی هنری ادبی  به کودکان و نوجوانان می پردازد.
اغلب فعالیتهای ۴۰ گانه کانون در این مرکز برگزار می شود که از میان آن  میتوان به موارد زیر اشاره کرد. کارگاههای فرهنگی از قبیل کتابخوانی ،قصه گویی،شعرخوانی،معرفی شخصیتها و وقایع،معرفی سرزمین ،بازی و سرگرمی،نقد فیلم و کتاب ،فعالیتهای علمی و پژوهشی ،کارهای ادبی و ...و کارگاههای هنری از قبیل موسیقی کودک، نقاشی، سفالگری ،خوشنویسی و کاردستی در مرکز هشتگرد برگزار می شود.
با توجه به قدمت مرکز تعداد زیادی از اعضای فعلی مرکز فرزندان اعضای قدیمی مرکز می باشند .

بخش ها : سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا

امکانات ویژه مرکز :

خدمات فراگیر :

روز و ساعات فعالیت :

شرایط عضویت :


هشتگرد- خیابان مصلی – کوچه ی شهید رستم  نِژاد-پلاک ۱۷ (نشانی بروی نقشه)

شماره تماس:۴۴۲۲۲۸۸۲-۰۲۶

مسئول مرکز :خانم  فلاح نژاد


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید

 

  • 1401/09/15 - 09:40
  • تعداد بازدید: 473
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در راستای توانمند سازی شرکت کنندگان جشنواره‌ی قصه‌گویی البرز قوی انجام شد؛

کارگاه آموزش فنون قصه‌گویی ویژه معلمان و اولیای تربیتی در هشتگرد

کارگاه آموزشی «فنون قصه‌گویی» ویژه ی معلمان و اولیای تربیتی منطقه‌ی ساوجبلاغ در سالن امام علی(ع) شهر هشتگرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون البرز، با توجه به برگزاری جشنواره‌ی استانی قصه گویی «ایران کوچک در البرز قوی» و در راستای آگاهی و توانمندسازی و افزایش مشارکت بخش کمی و کیفی هم استانی‌های گرامی این جشنواره،  حدود 100 نفر از معلمان و اولیای تربیتی و والدین در این نشست آموزشی  که روز شنبه 12 آذر 1401 در فرهنگسرای امام علی ع شهرهشتگرد برگزار شد، شرکت کردند.

در این برنامه مریم فلاح نژاد،  مسؤول مرکز کانون در هشتگرد، که در طی دوره‌های مختلف جشنواره به ویزه در سال‌های اخیر موفقیت‌های قابل توجهی را در سطوح مختلف  جشنواره  در بخش نوجوانان کسب کرده،  به معرفی فعالیت‌ها و کتابخانه  کانون  هشتگرد جهت استفاده دانش آموزان از کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان با ۱۴۰۰۰ جلد کتاب مناسب و فعالیت‌های متنوع  فرهنگی  و هنری کانون از جمله قصه گویی پرداخت.

«طاهره گرمسیری»، مدرس دوره و  کارشناس فرهنگی پیشکسوت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز در سخنانی  آموزش اخلاقیات پسندیده به کودکان، آگاهی از اصول فرهنگی و ریشه‌های اعتقادی، افزایش مهارت‌های کلامی و شنیداری، افزایش قدرت تخیل، تصویرسازی و خلاقیت را  از جمله تأثیرات مثبت قصه‌گویی برای کودکان دانسته و گفت قصه‌گویی ابزاری برای تقویت حافظه، گسترده کردن محدوده فکری و گسترش دایره لغات و واژگان کودک و بهبود بخش توانایی ارتباط برقرار کردن با دیگران است و  به کودک کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری با مشکلات روبرو شده و راهکاری برای رفع آن بیابد.

گرمسیری در ادامه افزود امروزه وجود تکنولوژی‌های جدید، پیچیدگی‌ها و مشکلات زیاد در خانواده و جامعه موجب شده که هنر قصه‌گویی به نوعی به فراموشی سپرده شود، این در حالی است که قصه‌گویی سنتی است که از قدیم وجود داشته و والدین و اجداد ما همواره برای کودکان قصه می‌گفتند؛ از سوی دیگر قصه‌گویی برای کودکان موجب افزایش سطح هوش اجتماعی آنان شده و نقشی اساسی در شکل‌گیری شخصیت آنان و بهبود شرایط اجتماعی  دارد.

این مدرس در بخش دوم به صورت عملی به  آموزش فنون قصه‌گویی و تشریح  ده گام آموزرش این هنر پرداخت.

اجرای قصه گویی توسط «مهدیس اخلاقی» عضو برگزیده دور منطقه ای بیست و چهارمین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی از  مرکز با عنوان «لولوی آوازه خوان» از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

همچنین آموزگاران نیز در ادامه این کارگاه  نمونه قصه‌هایی را اجرا کرده و با نقاط قوت و ضعف اجرای خود آشنا شده و توضیحات لازم را از مدرس کارگاه دریافت کردند.

گفتنی است کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، کانون مرکز هشتگرد، واحد فرهنگی سپاه مقاومت  ناحیه ساوجبلاغ ، امور زنان و جوانان اداره  آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ ،  اداره اجتماعی و امور بانوان فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوجبلاغ در اجرای این ویژه برنامه مشارکت داشتند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت